Antti Quanta - Kuudes Aisti

Antti Quanta

Tunnetko oman mielesi ja sen potentiaalin? Tukevatko ajattelusi, tunteesi ja alitajuiset mallisi onnistumisia vai sabotoivatko ne työtäsi ja elämääsi? Onko yrityksessänne kenties työssäjaksamisen haasteita? Ovatko työntekijät kiinni väärissä ja vanhoissa uskomuksissa?

Autan ihmisiä kehittämään ajattelua, tunne-elämää ja ottamaan mielen potentiaalin laajemmin käyttöön. Autan heitä löytämään parempia näkökulmia tuttuihin asioihin ja päästämään irti rajoittavista uskomuksista ja ajatuksista. Valmentajana tarjoan helppoja ja konkreettisia työkaluja ja valmennusta, joiden avulla ihmiset lisäävät henkistä suorituskykyään, parantavat jaksamistaan arjessa ja saavat koko mielen potentiaalin käyttöön päätöksenteossa ja ongelmanratkaisussa. Näin he voivat toimia rauhallisin mielin nopeasti muuttuvassa maailmassa ja keskittää energiansa tavoitteiden saavuttamiseen ja heille merkityksellisten asioiden toteuttamiseen. Ohjaan organisaatioita pitkäkestoiseen menestykseen tavalla, jolla vältämme työuupumuksen ja burnoutit.

Akateemiselta koulutukseltani olen informaatiohallinnan maisteri (MSc Business Information Management) Rotterdamin maineikkaasta Erasmus Yliopistosta. Kokemus johtamisesta ja valmentamisesta: Olen toiminut kasvuyritysten johtotehtävissä sekä myynnin ja johtamisen valmentajana. Henkinen aspekti ja mielen kouluttaminen: Olen vuodesta 2017 opettanut erilaisia meditaatiotekniikoita sekä työkaluja mielen ja tunteiden käsittelyyn. Olen Firstbeat -kumppani ja valmennukseni fysiologisia vaikutuksia on todennettu heidän teknologiallaan. Referenssini ja yhteistyökumppanini ovat alojensa huippuja mm. digitaalisen markkinoinnin, SAAS-bisneksen, tuotekehityksen ja devauksen, myynnin ja hyvinvoinnin maailmasta sekä luovilta aloilta.