House of Inspiration HOI - Kuudes Aisti

House of Inspiration HOI

HOI on inspiroivien ihmisten ja kiinnostavien asioiden kohtaamispaikka.

Kuudes Aistin tehtävänä on tuoda inspiraatiota, energiaa ja hyvää mieltä ihmisten elämään. Iso Roba 30:ssa sijaitseva HOI on inspiroivien ihmisten ja kiinnostavien asioiden kohtaamispaikka. Siellä voit kurkistaa kulissien taakse, mennä pintaa syvemmälle ja päästä lähelle ihmisiä ja asioita. HOIssa tapahtuu paljon joka viikko, niin arkisin kuin viikonloppuisin. 

Inspiroivia keskusteluiltoja uteliaille ja elämänjanoisille ihmisille.

Insight&Ideas -illat tiistaisin – opi uutta, haasta uskomuksia ja löydä ideoita. Haluamme tehdä tiedettä ja tutkimusta tunnetuksi perinteisten areenoiden ulkopuolella. Tutkittua tietoa tarjottimella.
Art&Business -illat keskiviikkoisin – koe jotain ennennäkemätöntä ja näe yllättäviä yhdistelmiä. Haluamme edistää emotionaalis-älyllistä ristipölytystä saattamalla yhteen erilaisia näkökulmia meille kaikille tuttuihin asioihin. Jotain yllättävästi erilaista.
Passion&Pleasure -illat torstaisin – elä täysillä ja sukella pintaa syvemmälle. Haluamme esitellä ihmeellisiä ihmisiä ja heidän intohimojaan. Tarinoita toisenlaisesta elämästä.

Ovet avautuvat iltoihin 18:30 ja HOI time alkaa klo 19 ja päättyen viimeistään 21 tai sitten jatketaan niin pitkään kun juttua riittää.

Uusia ajatuksia herättäviä bisnessaamuja kasvunälkäisille yritysjohtajille.

Rehellistä puhetta siitä, miten onnistumiset syntyvät. Tiistaiaamuisin esitellään mielenkiintoisia yritystarinoita, joiden kertojilla on kokemusta niin myötä kuin vastamäestäkin. Inhimillisesti ja inspiroivasti menestyksestä. 

Brändejä, joita et ole kenties tiennyt olevan mutta joihin on ilahduttavaa tutustua.

Viikonloppuisin HOIn valloittavat ajassa kiinni olevat brändit, intohimoiset yrittäjät ja taitavat käsityöläiset, joiden hyvää mieltä tuottavaa ja kestävää kaupallisuutta tukeviin tuotteisiin ja palveluihin pääset tutustumaan. HOI Pop up Store auki lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-18.