HOI House of Inspiration - Kuudes Aisti

HOI House of Inspiration

Asiantuntija olohuoneessasi.

HOIn tehtävänä on tuoda inspiraatiota, energiaa ja hyvää mieltä ihmisten elämään. Iso Roba 30:ssa sijaitseva HOI on inspiroivien ihmisten ja kiinnostavien asioiden kohtaamispaikka. Kuluneen vuoden aikana pidettyjen HOI-iltojen perusteella voimme iloisena todeta, että esityksistä on syntynyt aito dialogi paikalla olevan yleisön kanssa. Yleisön näkökulmasta asiantuntijavieraidemme tarinat ja alustukset ovat täydentyneet yksityiskohdilla, jotka ovat luoneet kiinnostavia kokonaiskuvia heidän ajattelustaan. HOI-illoissa pääset kurkistamaan kulissien taakse, menet pintaa syvemmälle ja tulet lähelle inspiroivia ihmisiä ja asioita.

Uusi hoi.club -sivustomme on nyt avautunut. Sieltä pääset käsiksi suomalaisten huippuasiantuntijoiden osaamiseen myös digitaalisesti. http://hoi.club

Inspiroivia kohtaamisia uteliaille ja elämänjanoisille ihmisille.

Opi uutta, haasta uskomuksia ja löydä ideoita. Haluamme tehdä tiedettä ja tutkimusta tunnetuksi perinteisten areenoiden ulkopuolella. Tutkittua tietoa tarjottimella.
Koe jotain ennennäkemätöntä ja näe yllättäviä yhdistelmiä. Haluamme edistää emotionaalis-älyllistä ristipölytystä saattamalla yhteen erilaisia näkökulmia meille kaikille tuttuihin asioihin. Jotain yllättävästi erilaista.
Elä täysillä ja sukella pintaa syvemmälle. Haluamme esitellä ihmeellisiä ihmisiä ja heidän intohimojaan. Tarinoita toisenlaisesta elämästä.

Ovet avautuvat iltoihin 17:30 ja HOI time alkaa klo 18 tai 19 ja päättyen viimeistään 21 tai sitten jatketaan niin pitkään kun juttua riittää.

HOI-illat tuovat asiantuntijan olohuoneeseesi, jotta saisit inspiraatiota ja energiaa elää sitä elämää, jota sinä haluat elää.