toimittaja, tietokirjailija Ani Kellomäki - HOI House of Inspiration

toimittaja, tietokirjailija Ani Kellomäki

Lasinen lapsuus

Voisiko olla niin, että lapsuuden hankalat kokemukset vaikuttavat edelleen elämääsi haitallisella tavalla?

Kukin meistä kasvaa aikuiseksi lapsuuden perustusten varassa. Vanhemman liikajuominen tai muut vaikeudet perheessä voivat näkyä ja tuntua mielessä vielä vuosikymmentenkin jälkeen. Rankkojen kokemusten ei kuitenkaan tarvitse olla esteenä hyvälle loppuelämälle.

Kosteassa kodissa kasvanut ja myöhemmin aiheesta menestyskirjan kirjoittanut Ani Kellomäki kutsuu tarkastelemaan lapsuuden vaikeita kokemuksia lempeästi ja avoimesti.

Illan aikana Ani kertoo oman tarinansa ja valottaa myös kirjaa varten keräämisenä elämäntarinoiden kautta sitä, millaisia varjoja vanhemman päihde- tai mielenterveysongelma voi lapsen elämään jättää ja minkälaisilla tavoilla moni kipuilee vielä aikuisena ihmissuhteissaan, työelämässään tai vanhemmuudessaan.

Ani auttaa karistamaan häpeää ja salailun ilmapiiriä ja johdattelee näkemään myös sen, millaisia voimavaroja lapsuuden vaikeat kokemukset voivat tarjota meistä jokaisen käyttöön, kun uskaltaudumme kohtaamaan itsemme aikuisena, kaikkine pehmeine paikkoinemmekin.

Illan aikana on luvassa avointa puhetta ja lempeää keskustelua. Saat mukaasi keinoja ja rohkeutta tarkastella omia kokemuksiasi ja ymmärtää myös ympäröiviä ihmisiä paremmin.

Torstaina 8.10. klo 18. It’s HOI time.

Kuka Ani Kellomäki?

Ani Kellomäki on sosiaali- ja kulttuuriantropologi ja toimittaja-tietokirjailija, jota kiinnostavat tabut ja perhesalaisuudet.

Anin esikoisteos Kosteusvaurioita – kasvukertomuksia pullon juurelta (2017, Atena) nosti näkyville kosteissa kodeissa kasvaneiden lasten elämän kipukohdat ja aikuisuuden haasteet. Ani kertoi kirjassa oman elämäntarinansa muiden kertomusten joukossa.

Anin toinen tietokirja Tiedostavan siemailun taito (2019, Atena) tarkasteli suomalaista alkoholikulttuuria, marinoitunutta somekuvastoa ja ristiriitaisuuksia rakkaan aineen äärellä.

Tällä hetkellä Ani kiertää luennoimassa ja kouluttamassa alkoholiaiheista yhteisöissä ja yrityksissä. Hän kirjoittaa myös kahta seuraavaa tietokirjaansa.

Ani uskoo vahvasti, että kipeistäkin kokemuksista on mahdollista avoimuudella kasvaa omille askelmerkeilleen, hyvään, tasapainoiseen elämään.

Paikkoja 50

Tilaa nyt

Lipputyyppi

Kpl Hinta 25,00 
Määrä Yht.

Valitse, montako lippua tarvitset!