Tiede Unplugged -ilta | kirkkososiologian professori Anne Birgitta Pessi - HOI House of Inspiration

Tiede Unplugged -ilta | kirkkososiologian professori Anne Birgitta Pessi

HUOMIO HOIN YSTÄVÄ. Uusien valtiohallinnon suositusten johdosta siirrämme kaikki suomalaisen Tiedeakatemian HOI-illat syksylle koronaviruksen vuoksi. Selvitämme parhaillaan uusia päivämääriä näille HOI-illoille, ja ilmoitamme uusista ajankohdista kunkin illan osalta erikseen mahdollisimman pian.

MITÄ TAPAHTUU?
Suomalainen Tiedeakatemia järjestää maalis/huhtikuussa uudenlaisen tapahtumasarjan Tiede Unplugged. Kurkista tieteen kulisseihin! Neljä tutkijaa kertoo omasta tutkimuksestaan, tieteenalastaan ja siitä, miten tiedettä tehdään ja ketkä sitä tekevät. Tilaisuudet antavat erinomaisen mahdollisuuden yleisön ja puhujan väliselle dialogille.

KUKA?
Anne Birgitta Pessi on Helsingin yliopiston kirkkososiologian professori ja Suomalaisen Tiedeakatemian jäsen. Hän toimii myös monialaisen CoPassion-tutkimusryhmän ja Suomen Akatemian rahoittaman CoCare-projektin johtajana. Pessi osallistunut useisiin kansainvälisiin tutkimushankkeisiin ja vastaanottanut monia tunnustuksia työstään. Hänen tutkimusaiheisiinsa kuuluvat muun muassa myötätunto, altruismi, arvot, self help -kirjallisuus, vapaaehtoistyö, kansalaistoiminta sekä yksilöllistyneen uskonnon ja hyvän elämän kokemukset. Tällä hetkellä hän tutkii erityisesti myötätunnon merkitystä yritysmaailmassa ja julkisella sektorilla.

Paikkoja 50