NLP Master Trainer, Reetta Vanhanen - HOI House of Inspiration

NLP Master Trainer, Reetta Vanhanen

Lempeästi Itsekäs

Kuinka tärkeää on osata laittaa itsensä etusijalle, tunnistaa omat rajat tai rajattomuus ja samalla kunnioittaa muita ja muiden toiveita? Miten se on mahdollista? Suurin osa työyhteisö psykologeista on sitä mieltä mieltä että ihmisten ongelmat töissä ja kotona johtuvat suurelta osin rajattomuudesta, siitä että omat rajat on hukassa, vuotavat. Jos aina laittaa muut etusijalle voi menettää yhteyden itseensä ja omiin tunteisiin ja toiveisiin. Ääripäässä saattaa tulla tunne että joku muu ohjaa elämääni ja ikäänkuin seuraan omaa elämääsi vierestä.  Selkeät omat rajat luovat turvallisuutta ja selkeyttä omaan elämään ja sitä kautta vuorovaikutussuhteisiin.
Ilta on vuorovaikutteinen ja oivalluttava oman kokemuksen kautta. Ilta sisältää muutamia pieniä helppoja harjoitteita vahvistamaan Sinun omia rajoja, lempeästi ja hyväksyvästi. Lopuksi on pieni hetki rentoutumiselle,  jotta pääset jatkamaan iltaa levänneenä ja rauhallisin mielin.
”Lupaan että saat illasta vähintään 3 keinoa vahvistaa omia rajoja ja voit kokea elämääsi entistä enemmän omista toiveista käsin”.
Tiistaina 24.3. klo 19. It’s HOI time.
Kuka on Reetta?
Reetta Vanhanen, Senior NLP-kouluttaja,  NLP Master Trainer
on sympaattinen Nlp:n ammattilainen jolla on yli 20 vuoden kokemus nlp:stä ja kouluttamisesta. Hän on läsnäoleva ja rakastava persoona jonka siipien suojassa moni on saanut hyvinvoinnin työvälineitä rakentaakseen yhä enemmän oman näköistä elämää. Hän on kouluttanut tuhansia ihmisiä pitkissä nlp- koulutuksissaan ja yritysvalmennuksissa sekä vaikuttanut Suomen nlp-kentässä jo vuodesta 1999 alkaen toimien mm. Suomen Nlp-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2007-2013.  
 
Suuri osa ammattitaitoa ja nlp:n syvä ymmärtäminen tulee hänen kansainvälisistä ryhmistä joihin hän kuuluun. IAGC (International Association of Generative Change/ Stephen Gilligan&Roberts Dilts), Robert Dilts Strategy Group, Global NLP Training and Consulting Community (NLPU). ARA – International Association of NLP Master Trainers. Reetan mukaan jos haluaa inspiroida ihmisiä on ensin inspiroiduttava itse ja siksi hän suuntaa vähintään kerran vuodessa jonnekin päin maailmaa inspiroitumaan ja syventämään taitojaan.
”Missioni on olla mukana luomassa maailmaa jossa ihmiset tulevat nähdyiksi, kuulluiksi, ymmärretyksi ja rakastetuiksi omana aitona itsenään.Tänä päivänä koulutukseni muovautuvat yhä enemmän palvelemaan sitä miksi ihmiset tulevat koulutuksiini ja mitä he todella haluavat elämäänsä, elääkseen entistä enemmän tasapainoista ja onnellista elämää. Ja tähän myös Nlp antaa valtavasti toimivia työkaluja.”
Paikkoja 50

Tilaa nyt

Lipputyyppi

Kpl Hinta 25,00 
Määrä Yht.

Valitse, montako lippua tarvitset!