Avominne klinikoiden asiakkuuspäällikkö, ex-jääkiekkoilija Marko Jantunen - HOI House of Inspiration

Avominne klinikoiden asiakkuuspäällikkö, ex-jääkiekkoilija Marko Jantunen

”LÄPI HELVETIN – Marko Jantusen Tarina”.

Pohjalle vieneen huumehelvetin läpikäynyt entinen huippujääkiekkoilija Marko Jantunen tulee avaamaan meille tarinansa ja matkansa tähän päivään asti.

Jantunen kiertää Suomea puhumassa päihderiippuvuudestaan ja nyt hänen tarinansa on myös mahdollista kuulla HOI:ssa. Jantunen on käynyt puheissaan muun muassa läpi sitä kuinka hän nousi takaisin elävien kirjoihin kuoleman porteilta, jonne päihderiippuvuus hänet aikanaan vei.

Uransa huipulla Ruotsissa kiekkoillut ex-hyökkääjä kertoi ruotsalaismedia Expressenille, että hänellä on hyvä työpaikka, hyvä elämä, ja että hän on saanut perheensä takaisin.

– En ole ikinä ollut yhtä onnellinen kuin nyt, hän sanoi.

Puheessaan hän käy läpi uransa ja elämänsä vaiheita, jotka ovat suomalaisille tuttuja sekä mediasta että toimittaja Marko Lempisen kirjoittamasta Jantusen elämänkerrasta ”Läpi Helvetin”.

Jantunen kertoo, että toistuvat arkirutiinit ovat iso osa hänen toipumisprosessiaan ja oikealla polulla pysymistään.

– Kun herään, käyn läpi kahdentoista askeleen ohjelman, joka vie noin 10-15 minuuttia. Tarkastelen vanhaa ja uutta elämässäni. Päätän joka aamu, että tästä tulee uusi raitis päivä, Jantunen avaa rutiinejaan.

– Aion pitää näistä rutiineista kiinni joka päivä, niin kauan kuin elän. En ota riskejä. Päivittäiset rutiinini ovat antaneet minulle kaiken, mitä minulla nykyään on.

Tervetuloa kuulemaan tarina, jolla on onnellinen loppu.

Tiistaina 21.1. klo 19. It’s HOI time.
KATSO MARKON VIDEOTERVEHDYS
Paikkoja 50
Event Expired