Itsensä johtamisen valmentaja, Ilkka Koppelomäki - HOI House of Inspiration

Itsensä johtamisen valmentaja, Ilkka Koppelomäki

HUOMIO HOIN YSTÃVÃ. Olemme päättää siirtää maaliskuulle suunnittelut HOI-illat myöhempään ajankohtaan koronaviruksen vuoksi. Selvitämme parhaillaan uusia päivämääriä näille HOI-illoille. Ilmoitamme uusista ajankohdista kunkin illan osalta erikseen mahdollisimman pian. Kaikki jo lippunsa ostaneet tulevat saamaan rahansa takaisin ensi viikon aikana.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja ilmoitamme 25.3 miten toimimme huhtikuun HOI-iltojen osalta.

Kaikesta huolimatta toivotamme teille kaikille paljon kodikkaita kirjallisuuden, musiikin, liikunnan, kulinarismin ja keskustelun täyttämiä inspiraatiohetkiä tämän koronavaiheen keskelle.

HOI tiimi

Miten ohjaat omaa elämääsi sinne minne haluat

Miten voit lisätä tehokkuuttasi, hyvinvointiasi, parantaa ihmissuhteitasi, saada enemmän aikaan ja ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan? Yksinkertainen vastaus on suunnittelemalla omaa elämääsi. Elämän suunnitteleminen on kuitenkin rankkaa ja vaatii sekä aikaa että energiaa. Jo muutaman minuutin päivittäinen suunnittelu voi kuitenkin tuoda ison muutoksen sekä arkesi hyvinvointiin että tuloksiisi.

Tämän illan aikana kerron sinulle neljästä elämän suunnitelmasta ja miten voit hyödyntää niitä oman elämäsi parhaaksi. Suunnitelmien pohja perustuu uuteen kirjaani Saa mitä haluat – Elämäsi kirja. ”Elämäsi kirja” on jatkoa suursuosion saavuttaneelle ”Saa mitä haluat” -oppaalle. Se pysäyttää sinut pohtimaan, mitä elämältä oikeasti haluat ja miten voisit tehdä siitä mielekästä – ihan joka päivä. Ohjatun prosessin avulla laadit kirjan sivuille selkeän, yksityiskohtaisen ja juuri sinulle sopivan suunnitelman, jolla ohjaat elämääsi haluamaasi suuntaan. Kun seuraat prosessin etenemistä viikko- ja kuukausitasolla, kuljet väistämättä kohti tasapainoista ja onnellista arkea, hallittua ajankäyttöä ja nautinnollista elämää.

Innostavin terveisin, Ilkka

It’s HOI time 31.3.2020 @ 18

Paikkoja 50