huippu-urheiluvalmentaja Timo Rauhala - HOI House of Inspiration

huippu-urheiluvalmentaja Timo Rauhala

Jätkän tarina.

Meille kaikille on tärkeää tiedostaa ja muistaa, mistä olemme kotoisin. Olemme saaneet pohjat elämään jostakin ja kannamme sitä mukana. Menestystä tavoittelevalle ”jätkälle” on tärkeää kehittyä ja kasvaa ulos ympäristöstään unohtamatta juuriaan. Menestymisen ja ei-menestymisen erot jätkän taipaleella kohti tavoitteita. Valmennusprosessit, jotka auttavat jätkää kurinalaiseen tekemiseen. Tekemisen tasapaino, kontrollin ja luovuuden taistelu, nousujen ja laskujen sietäminen ja ymmärtäminen. Kerron valmentajana tarinaa elämästä modernissa ammattiurheilussa.
Jätkät elävät omaa elämäänsä ja kunnioittavat sitä. Ei anneta mitään toisten haltuun, jos luottamus ei ole täysin kohdallaan. Jätkä ei ymmärrä liikoja suunnittelija, koska jätkällä on kyky elää hetkeä. Jätkä pohtii mennyttä, koska haluaa oppia siitä.
Tätä elämää saattaa luulla kurittomasti, mutta se ei ole sitä. Se on vain elämää, jossa ollaan irti kaikesta höhellyksestä. Jätkän toiminta perustuu luottamukseen, rehellisyyteen ja selkeisiin vastuisiin. Ja tietenkin yksi jätkän erityispiirteistä on se, ettei selitetä yhtään mitään. Jätkä uskaltaa epäonnistua ja uskaltaa onnistua sen perään. Jätkää hävettää vähemmän kuin muita.
Tiistaina 10.3. klo 18-21. It’s HOI time.

 

Paikkoja 50

Tilaa nyt

Lipputyyppi

Kpl Hinta 25,00 
Määrä Yht.

Valitse, montako lippua tarvitset!