Pilleri & ruisku & relaksantti - Kuudes Aisti

Pilleri & ruisku & relaksantti

Viheliäinen virus on sekoittanut melkein kaikkien bisnekset. Osalta se on vienyt kaiken. Lääkintäviranomaiset tekevät virukselle minkä voivat, mutta moni yrittäjä on yksin elinkeinonsa kanssa.

Kysyimme eilen, mitä yrittäjä tarvitsee tässä tilanteessa ja sain kasan vastauksia; Kykyä käyttää resurssejaan tehokkaasti, kykyä asettua toisten asemaan, ATK taitoja, epävarmuuden sietokykyä, tilannetajua, sinnikkyyttä, luovuutta, vastuullisuutta, positiivisuutta, realismia. riskinsietokykyä, kommunikointikykyä, päätöksentekokykyä, ennakointikykyä, kurinalaisuutta ja herra jumala ties mitä kaikkea tuon lisäksi.

Ei kai se nyt ole yhtään ihme, että moni yrittäjä on mennyt ihan lukkoon, koska tässä tilanteessa tarvitaan poikkeuksellisia taitoja.

Niinpä löimme pienellä porukalla päämme yhteen. Läsnä olivat vasen ja oikea aivolohko ja kymmenen sormea. Kasasimme koronaviruspaketin auttaaksemme täyttämään odotusten aukkokohtia. Loimme ratkaisun kriisiytyneelle yritykselle, yritykselle jolla asiat ovat toistaiseksi vielä ok ja yritykselle, joka haluaa käyttää tämän tilanteen kilpailutilanteensa parantamiseen sillä hetkellä, kun nousu jälleen alkaa.

Pilleri – kun kriisi puristaa lujaa
Pillerin tarkoitus on saada organisaatio löytämään omat mahdollisuutensa. 

Pilleri koostuu myönteiseen psykologiaan perustuvasta ongelmanratkaisusta. Opitte myönteisen ongelmanratkaisun perusteet ja löydätte ne asiat, joihin ensimmäiseksi tarttumalla pääsette parantamaan omaa tilannettanne. Kaikissa kriiseissä yksi tärkeimmistä asioista on ihmisten toimintakyvyn säilyttäminen ja ohjaaminen kriisin vaikutusten pienentämiseen.

Kenelle: Pienet yritykset, max 20 henkeä. Jos haluat käyttää tätä suurempaan yritykseen, tästä tehdään erillinen kustannusarvio.

Miten:

 1. Käydään yrittäjän kanssa läpi tämän hetkinen tilanne ja tunnistetaan kriittiset asiat
 2. Pidetään virtuaalinen 2 tunnin workshop, jossa porukka saadaan yhdessä tarttumaan tehokkaaseen ongelmanratkaisuun. Jos teillä ei ole kauheasti väkeä, workshop voidaan pitää myös kasvokkain turvaetäisyys huomioiden.
 3. Tehdään toimintasuunnitelma siitä, miten te tartutte ideoideoihin.
 4. Jatkuva puhelintuki arkisin klo 8.00 – 20.00 

Investointi: tiedämme että rahat ovat tiukalla. Normaalisti tällainen maksaa alkaen 3.000 € + alv, Koronakriisin aikana 1.000 € + alv 

Ruisku

Ruiskulla pistetään vauhtia myyntiin. Ruiskuja on kaksi erilaista. Toinen on tarkoitettu kotimaan myyntiin ja toinen vientikauppaan. Ruisku käy niille, joilla kaikki ei ole pysähtynyt, mutta kaupan tekeminen on selvästi vaikeutunut.

Kotimaan kauppaan tarkoitettu ruisku auttaa löytämään sinulle uutta myytävää, viilaamaan myynnin kärjet teräväksi ja sanoman iskeväksi.

 1. Mietitään mitä voit myydä ja kenelle
 2. Tunnistetaan, missä asioissa olette erinomaisia
 3. Rakennetaan myyvä myyntitarina, joka perustuu teidän supervahvuuksiin
 4. Paketoidaan palvelu vimpan päälle
 5. Jatkuva puhelintuki arkisin klo 8.00 – 20.00

Tämän tekemisessä sovelletaan niin yhdessä tekemistä, virtuaalista työskentelyä kuin konsultin yksinäisiä tunteja pöytälampun valossa.

Hinta on normaalisti alkaen 5.000 € + alv, nyt 3.000 € + alv

Todella jykevä ulkomaan myyntipaketti. 

Meillä on kumppaniyritys, joka on tehnyt kansainvälisiä myynnin projekteja jo 44 suomalaiselle yritykselle. He ovat nyt räätälöineet kokonaispaketin Baltian ja Skandinavian markkinoille. 

And the package includes:

 1. Website design in English for new products and/ or service offering for chosen market niches
 2. Products marketing videos
 3. Marketing & Sales closing strategy
 4. Customers database ( 100 contacts) in Baltic & Scandinavia markets ( according to your and our joint plan)
 5. Contacting 100 pre-qualified customers
 6. Setting up 8-10 online meetings with already pre-qualified buyers by BSA team.  
 7. Support for BSA customers to close 3-4 deals in a shortest possible time
 8. 1st project summary report + full database of 100 prospects responses when they are ready to buy from BSA customer  and under what conditions.

Kokonaiskustannus asiakkaan ensimmäiselle myyntiprojektille on 10 000 EUR.

Relaksantti

Kriisin aikana on myös yrityksiä, joilla ei ole kriisiä. Heille on tarjolla rentoutuspaketti, joka valmistaa yrityksen ratkaisevasti paremmat lähtökohdat kasvuun sen jälkeen, kun kriisi taittuu. Eli lyhyesti sanottuna; rakennetaan aivan omaa luokkaansa oleva strategia. Tässä projektissa käytetään parhaita työmenetelmiä ja voidaan hyödyntää jopa neurotutkimusta (tämä ei ole vitsi) ja johtamisjärjestelmä voidaan päivittää digitaaliaikaan täysin virtuaaliseksi.

Projektissa tehdään yrityksen lähtötilanne huomioiden:

 1. Ennakointi ja siihen perustuvat skenaariot
 2. Todennäköisimmille skenaarioille määritellään toimivat strategiavaihtoehdot
 3. Määritellään strategian ydinviestit ja testataan niiden resonointi
 4. Paketoidaan palvelut ja testataan ne
 5. Päivitetään johtamisjärjestelmä vastaamaan uutta strategiaa

Tässä ei siis puhuta mistään tavallisesta, josta johtuen hintalappu on premiumia ja kerrotaan vain aidosti kiinnostuneille.

Ota rohkeasti yhteyttä, ensimmäinen puhelu ei maksa mitään: 050 3028770 Pasi Sillanpää | 050 3761142 Mika Järvinen