KUUDES AISTI

Pasi Sillanpää

Strategist

TAITAVA VIESTIJÄ SAA TYLSÄNKIN ASIAN MIELENKIINTOISEKSI TARINAKSI

“Hän jolla on puheen taito, on täysin riisuttunakin voimakkaampi kuin kuningas.” Suunnilleen näillä sanoilla Winston Churchill kuvasi taitavan viestinnän merkitystä. Pasi muuttaa tylsältäkin kuulostavan asian mielenkiintoiseksi tarinaksi ja luo viestintätapoja, jotka saavat asiakkaat kiinnostumaan ja asioita tapahtumaan. Hänen syvällinen kokemuksensa organisaatioiden kehittämisestä auttaa myös parhaiden toimintatapojen ankkuroimisessa päivittäisiksi rutiineiksi. 

Asiantuntijoilta ja johtajilta odotetaan nykyisin myös kykyä kommunikoida ympäristönsä kanssa. Samalla sosiaalisen median myrskyt osoittavat, että jo 140 merkkiä voi riittää katastrofin synnyttämiseen. Tarvitaan taitoa asettaa sanansa oikein, valita oikea hetki ja oikea paikka. On ymmärrettävä milloin ja millä tavalla voi provosoida tai milloin on asetettava sanansa todella harkiten. 

Taitava viestijä osaa kääntää kriisitkin voitoiksi ja tavallisen arjen kiinnostavaksi seikkailuksi. Taitavaksi viestijäksi ei kukaan synny luonnostaan, vaan kyse on aina oman henkisen kasvun ja taitojen samanaikaisesta kehittämisestä.

Mikä sinua mietityttää? Pasi vastaa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.