KUUDES AISTI

Minna Tervamäki

tähtitanssija, voimavaravalmentaja

KEHON JA MIELEN VAHVA YHTEYS

Minnan metodit on valikoima fyysisiä harjoitteita ja ajattelutaitoja, joita olen kerännyt vuosien varrella hyvinvointini tueksi ja huippusuoritusten aikaansaamiseksi. Olen koonnut menetelmiä vähitellen tanssijan urani aikana, ja uskon, että niistä löytyy ammennettavaa jokaiselle, joka haluaa voida fyysisesti ja henkisesti paremmin. 

Minnan metodien avulla sinäkin voit lisätä itsetuntemusta, uskallusta ja luovuutta, oppia käyttämään mielikuvaharjoittelua, saada uusia näkökulmia niin työhösi, omaan liikkumiseen ja syömiseen sekä kohentaa kehon liikkuvuutta ja syvien lihasten voimaa. Sinun ei tarvitse olla tanssija, riittää, että olet utelias ja haluat oppia uutta.

Kehon ja mielen välillä on vahva yhteys, ja jos haluaa voida hyvin niin työpaikalla kuin vapaa-aikanakin, on tärkeää kehittää sekä kehollisia ominaisuuksia että mielen taitoja. Sen takia Minnan metoditkin sisältävät molempia. Kiinnittämällä huomiota ajatuksiin, tunteisiin ja asenteisiin voit parantaa fyysistä vointiasi ja päinvastoin.

Mikä sinua mietityttää? Minna vastaa.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.