Sosiaalisen median kirjoittajaguruksi

KAIKILLE, JOTKA HALUAVAT TULLA PAREMMIKSI KIRJOITTAJIKSI SOSIAALISEN MEDIAN ERI KANAVISSA.

Koulutuksessa käydään läpi erityisesti Twitter, Linkedin ja Facebook kirjoittamisen toimivia käytäntöjä. Opit kirjoittamaan kohderyhmääsi kiinnostavalla tavalla ja tiiviisti. Ymmärrät miten omia kirjoituksia voi hyödyntää ja miten seuraamalla verkon keskusteluita voit löytää uusia mahdollisuuksia.

Ennakkotehtävä. Kirjoita blogi joko sinua kiinnostavasta aiheesta tai omaan työhösi liittyen. Blogin perusteella annetaan henkilökohtaista palautetta kirjoittamisestasi.

Sosiaalisen median kirjoittajaguruksi -koulutukseen otetaan mukaan 10 kehittymisnälkäistä ihmistä.

Kouluttaja Pasi Sillanpäällä on lähes tuhannen kirjoitetun blogin ja noin viidensadan sisältömarkkinointitekstin sekä useiden talousuutisten kokemus kirjoittamisesta. Hän on kirjoittanut politiikasta, taloudesta, terveydestä, johtamisesta, markkinoinnista, start-upeista. hightechistä ja terveysteknologiasta. Blogin kirjoittajana hän on esimerkiksi yksi Uuden Suomen referoiduimmista kirjoittajista.

Päivämäärät ja valmennuksen sisällöt

23.3.2017 1) Oma persoona ja sen ymmärtäminen - Tunne todelliset vahvuutesi ammattilaisena - Kuka minä olen ja miten sen saa näkymään kirjoituksissani. 2) Eri kanavien vahvuudet ja merkitys työlle - Miten valitset oikean kanavan viestillesi? - Miten valitsen aiheet, joista kirjoitan/ kommentoin - Mistä saat seuraajia kirjoituksillesi? - Mitä ihmiset lukevat, katsovat ja jakavat?
6.4.2017 3) Oma tapani kirjoittaa - Palaute blogikirjoituksista. Missä ovat vahvuuteni - Hyvän tekstin elementit - Harjoitus: Erilaisia aloitustyylejä - Harjoitus: Draaman kaari - Henkilökohtainen julkaisusuunnitelma.

Pasin sosiaalisen median koulutus oli oivallinen ennen kaikkea siksi, että saimme paljon näkemystä siitä, miten ja minkälaista sisältöä tuottaa sosiaaliseen mediaan ja miten rakentaa mielenkiintoinen juttu ajankohtaisista asioista oman alansa näkövinkkelistä. Tältä pohjalta tiimimme on hyvä yhdessä ja erikseen kehittää fiksua esiintymistä somessa siten, että asiakkaamme saavat lisäarvoa postauksistamme.

Pirkko Toiviainen, yrittäjä, vastaava hoitaja, LKV, FM Kiinteistömaailma, Linnakodit Oy LKV

Jätä yhteystietosi, niin soitan sinulle tästä valmennuksesta

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.