Asiakaskokemuksia

Uskon, että aidosti asiakaskeskeiset yritykset menestyvät markkinassa kuin markkinassa. Haluamme muuttaa koko konsernin yrityskulttuuria sellaiseksi, jossa asiakkaat ovat kaiken toimintamme keskipisteessä. Kuudes Aisti osoittautui oivalliseksi kumppaniksi lähtiessämme muutosmatkalle. Yhteistyössämme toteutui aito asiakkaan asioista välittäminen, ja juuri sitä haluamme tuottaa myös omille asiakkaillemme.

Eija Holmström, Director, HR, Communications, Corporate ResponsibilityAlgol Oy

Kuudes Aisti elää niin kuin opettaa. He kuuntelevat, ymmärtävät ja haluavat aidosti auttaa asiakasta. Kirkastimme yhdessä asiakaslupauksemme ja sen pohjalta rakensimme toimintamallin, joka varmistaa että asiakastapaamisemme vastaavat asiakkaidemme haasteisiin, sekä ylittävät heidän odotukset.

Oskar Lindroos, toimitusjohtajaLejos Oy

Asiakkaamme järjestävät laivoillamme monenlaisia tilaisuuksia, ja usein tarvetta on myös kiinnostavalle ja ajatuksia herättävälle puhujalle. Haluamme tarjota tasokasta valmennusta ja ohjelmaa hyvin erilaisille asiakaskunnille, ja siten Kuudes Aisti on meille luonteva yhteistyökumppani.

Jani Mäkelä, tuotepäällikköTallink Silja Oy

"Huippumyyjälle kyky rentoutua on ensiarvoisen tärkeää. Isossa maassa, jossa välimatkat ovat pitkiä, ainoa hetki rentoutua on usein matkalla seuraavaan asiakkaaseen. Tähän pyysimme apua Kuudennen Aistin voimavaravalmentaja Minna Tervamäeltä, joka antoi omalla esimerkillään arvokasta tietoa myyntitiimillemme kuinka rentouttaa keho raskaan työn ohessa ja kuinka hallita mieltä tärkeässä asiakaskohtaamisessa."

Jukka Kotivuori, toimitusjohtajaSalesmart Oy

Pasin sosiaalisen median koulutus oli oivallinen ennen kaikkea siksi, että saimme paljon näkemystä siitä, miten ja minkälaista sisältöä tuottaa sosiaaliseen mediaan ja miten rakentaa mielenkiintoinen juttu ajankohtaisista asioista oman alansa näkövinkkelistä. Tältä pohjalta tiimimme on hyvä yhdessä ja erikseen kehittää fiksua esiintymistä somessa siten, että asiakkaamme saavat lisäarvoa postauksistamme.

Pirkko Toiviainen, YrittäjäKiinteistömaailma, Linnakodit Oy LKV

Etsimme ratkaisua meille tuttuun ja tärkeään yli liiketoimintarajojen menevään ristiinmyyntiin. Halusimme luoda aktiivisella ja aloitteellisella myynnin toimintatavalla kilpailuetua tuottavan asiakaskokemuksen, jossa asiakkaan auttaminen näyttäytyy tärkeämpänä kuin omien tuotteiden myyminen.  
Kuudes Aistin kokonaisvaltainen ja tuore ote halutun toimintatavan muutoksen sisäiseen markkinointiin, johtamiseen, valmentamiseen ja tulosten seurantaan tuotti tuloksia. Vajaan vuoden yhteistyön aikana saimme reilut 1 m€ lisämyyntiä. Investointi kokonaisvaltaiseen yhteistyöhön todellakin tuotti moninkertaisesti takaisin.

Mika Salokangas, toimitusjohtajaAhlsell Oy

Myyntivalmennusta kannattaa ostaa joltain joka osaa myydä. Mika Järvinen osaa.

Petteri Pihlas, toimitusjohtajaLeasePlan Finland Oy

"20. juhlavuottaan viettävänä yli 40 henkilön digitaalisen median pioneerina loimme tarinamme ja kiteytimme strategiamme kokonaisuudeksi, joka on helppo ymmärtää sisäisesti sekä asiakkaidemme keskuudessa. Mika onnistui hienosti saamaan molempien hankkeiden sidosryhmät mukaan energisellä olemuksellaan. Erityisen tyytyväinen olen Mikan vahvasta sitoutumisesta hankkeiden läpivientiin. Tämä tarkoitti laajaa tutustumista asiakkaisiimme, tarjoamiimme palveluihin sekä osaajiin yrityksemme sisällä. Useita innostavia työpajoja rennossa tunnelmassa, jossa fokus ei karannut. Suosittelen!” 

Pasi Kervinen, toimitusjohtajaCrasman Oy

Kuudes Aistin valmentajat Minna ja Mika pitivät henkilöstöpäivillämme paljon positiivista palautetta saaneen valmennuksen työn tuottavuudesta. Heissä yhdistyi vahva asiaosaaminen ja mukaansatempaava energisyys.

 

Peterillä oli paljon kiinnostavia esimerkkejä ja hyviä pointteja siitä kuinka viestiä vaikuttavasti. Kokemus ja osaaminen puhuu. Rento tunnelma, mieleenpainuva puhuja ja hyvin ajankohtaisesta aiheesta. Hyvin käytetty aamupäivä! 

Tuija Sjöblom, Asiantuntija, johtaminen ja esimiestyöHelsingin seudun kauppakamari

Henrin lahjakkuus siirtää kantavaa energiaa kuulijaan on pohjolan oloissa harvinaisuus. Faktaosaaminen, tunteilla höystettynä ja esiintymisen räjähtävä teho kolahtaa lujaa, ja Henrin kerran nähneet ovat seuraavalla kerralla fiiliksissä jo ennen kuin mies astuu lavalle. Esiintymistekniikka kuin suoraan oppikirjasta, lisättynä omalla persoonalla ja kokemuksella, ja sali on hallussa. Nautin aina kun olen päässyt kuulemaan.

Kari Virtanen, verkostoija, kouluttajaHazelnet Consulting Oy

Halusimme lähteä kehittämään tuotantotyön johtamista ja vahvistamaan tuotannon työntekijöiden ylpeyttä omasta työstään ja Tammisella työskentelystä. Lähtökohtana oli ajatus siitä, että ihminen motivoituu tehokkaimmin työssään jos hän kokee pystyvänsä vaikuttaa siihen miten hän työnsä tekee. Lisäksi halusimme konkreettisesti osoittaa, että yrityksemme kilpailuetu on osaavissa ja työhönsä sitoutuneissa liha-alan ammattilaisissa. Toteutimme Kuudes Aistin kanssa vahvasti visuaalisen ja osallistavan muutosohjelman, jossa upeassa yhteistyöhengessä vastuutimme ja sitoutimme tuotannon työntekijät oman päivittäisen työnsä tekemisen suunnitteluun. Kruununa onnistuneessa yhteistyössä loistivat Antti Karppisen upeat valokuvat ja henkilöstöä esittelevät videot, joita edelleen ylpeänä esittelemme niin työtiloissa kuin verkkosivuillamme. Kuudes Aistin kokonaisvaltainen lähestyminen halutun toimintatavan läpivientiin toimi erinomaisesti.

Pasi Tamminen, toimitusjohtajaLihatukku Harri Tamminen Oy

Hyvä ja menestynyt myyjä on rohkea. Kasvatimme yhdessä myyjiemme rohkeutta, mikä näkyi hyvin nopeasti myynneissä ja ilmapiirissä.

Jussi Karppinen, toimitusjohtajaKahdeksas päivä Oy

Isännöintiliitto on toteuttanut Kuudes Aisti Oy:n kanssa isännöintiyritysten johdolle suunnatun valmennuskokonaisuuden. Valmentajana toimineen Mika Järvisen hyvä asenne saa suunnittelusta ja toteutuksesta hauskaa. Vahva suositus yrityksen ammattitaitoiselle, sitoutuneelle ja innostavalle toiminnalle.  

Satu Lindén, koulutuspäällikköIsännöintiliitto

Innostava ja erottava yrityksen tarina on välttämätön startti yhtenäiseen asiakaskokemukseen. Kuudes Aisti kykenee tuloksellisesti auttamaan yrityksiä työskentelemään yhteisen päämäärän eteen. 

Jani Engberg, CMO, CDOSuomen Vahinkovakuutus Oy

YRITYSVALMENNUSTA, JOKA VAIKUTTAA VÄLITTÖMÄSTI JA PYSYVÄSTI.

MIHIN USKOMME? Yritykset ja ihmiset kasvavat, kun ne ymmärtävät keitä he oikeasti ovat ja mitä hyvää he voivat tarjota ympäristölleen Hyvinvointi tulee siitä, että ihminen löytää omat vahvuutensa ja saa käyttää niitä työssään. Merkitykselliseksi työ tulee silloin, kun omia vahvuuksia voi käyttää muiden ilahduttamiseen. Työstään pitävät eniten ne, joilla on työssään heidän kykyihinsä nähden sopiva määrä turvallisuutta ja henkilökohtaista vastuuta. Parhaat tulokset syntyvät silloin, kun ihmisille annetaan mahdollisuus kokeilla omia rajojaan. Menestyneimmät yritykset ovat usein niitä, joissa työntekijät tahtovat säännöllisesti ylittää asiakkaille syntyneet odotukset.MITÄ TAVOITTELEMME? Meitä yhdistää intohimo auttaa suomalaisia yrityksiä saavuttamaan entistä kunnianhimoisempia tavoitteita. Uskomme että tavoitteeseen päästään yritysvalmennuksen keinoja käyttämällä. Tiedämme kokemuksesta, että siinä tarvitaan sekä yksilöiden henkilökohtaisten kykyjen että organisaatioiden toimintamallien samanaikaista kehittämistä. Tavoitteemme on auttaa yrityksiä luomaan jotakin, mitä ei ennen ole nähty. Siirtää tekemisen rima uudelle tasolle ja luoda johtajuutta joka saa poikkeuksellisella tavalla asiakkaat innostumaan ja omat ihmiset inspiroitumaan.