PYSÄYTTÄVÄT PUHEET

TUTTUIHIN ASIOIHIN TUOREITA JA TOIMIVIA NÄKÖKULMIA.

Kuudes Aistin tehtävä on saada aikaan välitön ja pysyvä toiminnallinen muutos yritykselle tärkeissä asioissa, joten puheiden sisältöjen painopisteet sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan heidän ajankohtaisia ja liiketoimintakriittisiä haasteita.

ESIMERKKEJÄ KUUDES AISTI PUHUJISTA

Mika Järvinen – Jos haluat lisää myyntiä niin lopeta myyminen!

Mika on kokenut, pidetty ja arvostettu yritysvalmentaja, joka on energisoinut ja virittänyt tuhansia asiantuntijamyyjiä eri toimialoilla nostamaan tasoaan. Tulokset ovat huikaisevia. Mikan valmentamat myyntiorganisaatiot ovat kasvattaneet myyntitulojaan miljoonilla euroilla. Mika herättää kokeneetkin myyjät ajattelemaan tuoreella tavalla omia toimintatapojaan ja aikaansaa ihmisissä halun lähteä toimimaan toisin.

Pyydä Mika puhumaan >>

Minna Tervamäki – Riko rajasi – älä itseäsi.

Minna on Suomen Kansallisbaletissa yli 25‐vuotisen uran tehnyt tähtitanssija. Hän on toteuttanut unelmansa, saavuttanut alansa huipun, ja pysynyt siellä. Luennoissaan ja innostavissa puheenvuoroissaan Tervamäki hyödyntää käytännön kokemuksen kautta hankkimaansa tietoa, joka on siivittänyt hänen huipulle johtanutta tietään. Minna kertoo inspiroivasti mm. vastoinkäymisten ja pelkojen voittamisesta, muutosten kohtaamisesta ja itsensä ylittämisestä.

Pyydä Minna puhumaan >>

Peter Nyman – Kaikki on kommunikaatiota

Peter on inspiroiva viestintävalmentaja, joka antaa osallistujille valmiudet toimia vaativassa viestintäympäristössä. Peterin viestintävalmennus soveltuu niin johdolle, esimiehille kuin asiantuntijoille. Peter on valmentanut läpi organisaatioiden aina pörssiyhtiöiden johtoryhmistä myyntitiimeihin ja palvelutehtävissä oleville ammattilaisille.

Pyydä Peter puhumaan >>

Pasi Sillanpää – Tylsä asia mielenkiintoiseksi tarinaksi

Pasi Sillanpäällä on lähes tuhannen kirjoitetun blogin ja noin viidensadan sisältömarkkinointitekstin sekä useiden talousuutisten kokemus kirjoittamisesta. Hän on kirjoittanut politiikasta, taloudesta, terveydestä, johtamisesta, markkinoinnista, start-upeista. hightechistä ja terveysteknologiasta. Blogin kirjoittajana hän on esimerkiksi yksi Uuden Suomen referoiduimmista kirjoittajista.  

Pyydä Pasi puhumaan >>

Mikko Taskinen – Muutu tekeminen edellä.

Mikko on tahtoihminen, jolla on kyky herkästi aistia ihmisen potentiaali ja siihen liittyvä muutostahto. Valmentamisen fokus on ihmisten ja organisaatioiden haastamisessa kohti menestyksekkäämpää ja merkityksellisempää lopputulosta. Mikko on kirjoittanut seitsemän kirjaa mm. johtamisesta, hyvistä tyypeistä ja yrityksen visiosta ja satoja blogipostauksia. Mikolla on sana hallussaan.

Pyydä Mikko puhumaan >>

Asiaa energisesti.

Kuudes Aistin valmentajat Minna ja Mika pitivät henkilöstöpäivillämme paljon positiivista palautetta saaneen valmennuksen  työn tuottavuudesta. Heissä yhdistyi vahva asiaosaaminen ja mukaansatempaava energisyys.

Tuija Sjöblom, asiantuntija, Helsingin Seudun Kauppakamari

Hyvin käytetty aamupäivä.

Peterillä oli paljon kiinnostavia esimerkkejä ja hyviä pointteja. Kokemus ja osaaminen puhuu! Rento tunnelma, mieleenpainuva puhuja ja hyvin ajankohtaisesta aiheesta. Hyvin käytetty aamupäivä! 

Vaikuttavan viestinnän aamubrunssiin osallistuneet, kehitysnälkäiset ammattilaiset