KUUDES AISTI AKATEMIA

YRITYSELÄMÄN YLIOPISTO, JOSSA OLISIT AINA HALUNNUT OLLA.

“Menestyvien ihmisten menestystä selittää osaaminen (tiedot ja taidot), halu menestyä (tavoitteet ja asenne) ja rohkeus tehdä oikeita asioita (toiminta). Kuudes Aisti Akatemian kukin valmennusohjelma on vaativa, hyödyllinen ja hauska tapa kasvaa inspiroivassa seurassa hyvästä parhaaksi. ”

 

Kuudes Aistin Akatemian avoimien valmennusohjelmien tavoitteena on auttaa ihmisiä menestymään, nousemaan seuraavalle tasolle. Akatemia tarjoaa vaativaa ja inspiroivaa ammattillista ja henkistä kasvua tukevaa valmennusta kaikille kehitysvimman ja kasvupotentiaalin omaaville ihmisille.

Akatemian päämääränä ei ole valmistaa opiskelijoita suoritettavaan tutkintoon, vaan tarkoitus on kehittää ammattitaitoa, antaa eväitä ja helppokäyttöisiä työkaluja suoriutua päivittäisestä työstä entistä paremmin sekä avata uusia näkökulmia tuttuihin asioihin. 

Kuudes Aistin Akatemian valmentajien lupaus opiskelijoille:
“Sinun taitotasosi ja tuloksesi tulee nousemaan merkittävästi. Välittömästi ja pysyvästi. Meillä tehdään tosissaan töitä yksin ja yhdessä, mutta ei koskaan totisena. Tämä ajattelu ohjaa meidän kaikkea toimintaa.”

 

 

Valmentajalla hyvä asenne.

Isännöintiliitto on toteuttanut Kuudes Aisti Oy:n kanssa isännöintiyritysten johdolle suunnatun valmennuskokonaisuuden. Valmentajana toimineen Mika Järvisen hyvä asenne saa suunnittelusta ja toteutuksesta hauskaa. Vahva suositus yrityksen ammattitaitoiselle, sitoutuneelle ja innostavalle toiminnalle. Valmennuspalautteet ovat olleet loistavia. 100% suosittelu valmennettavilta.

Satu Lindén, koulutuspäällikkö

Väkeviä väittämiä.

Erään viisaan sanoja lainatakseni: me emme harjoittele sen takia, että tekisimme hyvistä päivistä parempia vaan sen takia että tekisimme niistä huonoimmistakin päivistä hyväksyttäviä.

Minna Tervamäki, tähtitanssija