Pomot Elämänsä Kuntoon 12 viikossa

Kiireinen ja paineinen johtajan työ ei ole helpoin yhdistelmä omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä ainutlaatuiselle matkalle elämäsi kuntoon huippuvalmentajien johdolla. 

Elämäsi Kuntoon, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennustalo tarjoaa ainutlaatuisen valmennuskokonaisuuden, jossa tuodaan liike-elämän kiireen ja stressin keskellä eläville johtajille hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen työkaluja hektiseen työarkeen ja paineisiin johtamishetkiin, jotta oman tekemisen kokonaisuus pysyisi ehyenä, päätöksenteko-  ja tuloksentekokyky kunnossa.

Pomot Elämänsä Kuntoon 12 viikossa -valmennuskokonaisuus koostuu Talin Kartanossa pidettävästä 12 x 3h valmennuksesta, joissa on tarjolla alan viimeisintä tietoa ja hyödyllisiä harjoituksia, jotka auttavat sinua tekemään päivittäin parempia valintoja oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Valmentajina toimivat hyvinvoinnin eri osa-alueiden huippuammattilaiset. 

 

Valmennusprosessi etenee asioiden sisäistämisestä, motivaation vahvistumisesta tiedon ja harjoitusten soveltamiseen ja lopulta oman hyvinvoinnin ja johtajuuden kasvamiseen. Tutustu eri valmennusten sisältöihin alla olevista videoista.

Älä selitä itsellesi, että ei ole aikaa. Tärkeät asiat tunnistaa siitä, että niille löytyy aikaa. 

Liity mukaan hyvinvoivien Pomojen joukkoon. Lupaamme, että et tule katumaan päätöstäsi. Soita Mika 050 3761142 jos haluat kysyä tarkemmin valmennuksesta.

Päivämäärät ja valmennuksen sisällöt

31.3.2017 | Minä Energiset ihmiset kohtaavat niitä haasteita, joita muut välttelevät. Ihmisten suurin terveysriski on oma välinpitämättömyys omaa hyvinvointia kohtaan. Valmennuksen avulla suhteesi omaan hyvinvointiisi parantuu. Teet jatkossa parempia päätöksiä.
7.4.2017 | Ravinto Jopa 80 prosenttia sairauksista on seurausta tietämättömyydestä ja leväperäisyydestä elimistön ravinnolle asettamia vaatimuksia kohtaan. Valmennuksessa saat uusinta tietoa ravinnosta, ravintotottumuksesi muuttuvat terveellisimmiksi.
14.4.2017 | Ihmissuhteet Suurin osa johtamisen ja työyhteisöjen haasteista ovat kommunikaatiohaasteita. Valmennuksessa kehityt taitavaksi kommunikoijaksi ja ymmärrät miten saat tiimin toimimaan paremmin yhdessä.
21.4.2017 | Liikunta Meillä on kehollisesti tietyt raamit, mutta treenillä voi vaikuttaa siihen, minkälainen lopputulos on. Samaan päämäärään voi päästä monella eri tavalla. Valmennuksen avulla motivoidut parantamaan fyysistä kuntoasi ja liikunta-aktiivisuutesi kasvaa.
28.4.2017 | Haasteet Uskomukset määräävät tuloksesi. Se mihin uskot vaikuttaa siihen mitä tavoitteita asetat itsellesi ja tiimillesi, mikä puolestaan ratkaisee tuloksesi. Valmennuksessa opit tavoitteiden asettamisen ja motivoinnin taitoja.
5.5.2017 | Lepo Ihminen elää valveilla oloajan, valvomalla voit siis vain lyhentää elinikääsi. Valmennuksessa saat työkaluja siihen, miten voit ylläpitää riittävää unen määrää ja miten saavutat tasapainon nukkumiseen.
12.5.2017 | Rentoutuminen Kun keho rentoutuu, myös mieli rentoutuu, ja alitajunnan puolella muhivat ideat ja ratkaisut saattavat tulla esiin kuin itsestään. Valmennuksen avulla opit tulkitsemaan uupumuksen oireita ja hyödyntää tehokkaita rentoutumismenetelmiä.
19.5.2017 | Terveys Terveys on arvokkain asia minkä omistat. Valmennus auttaa sinua pysähtymään ja miettimään sitä, mitkä ovat sinun elämää ja terveyttä koskevat painopisteet.
26.5.2017 | Talous Huono taloudellinen tilanne on suurin ihmisen hyvinvointikokemukseen vaikuttava tekijä. Valmennuksessa saat työkalut oman henkilökohtaisen talouden hallinnointiin ja keinot siihen, miten oma talous saadaan ylijäämäiseksi ja tasapainoon.
2.6.2017 | Hyvinvoinnin johtaminen Henkilöstön hyvinvoinnilla on suuri merkitys yrityksen tulokseen. Valmennuksessa saat työkaluja henkilötuottavuuden parantamiseen.
9.6.2017 | Ratkaisukeskeisyys Ratkaisukeskeinen valmennus kääntää katseen pois puutteista ja vioista kohti mahdollisuuksia. Tämän valmennuksen käyneillä on järjestään lasi puoliksi täynnä ja he kykenevät siirtämään positiivista energiaa toistensa välillä.
16.6.2017 | Grande Finale Grande finale. Nyt tiedän, tahdon ja toimin. Lopulliset askelmerkit kohti pysyvää hyvinvointia ja kestäviä tuloksia.