KUUDES AISTI

TEEMME TEISTÄ PAREMMAN KUIN MUUT.

Kuudes Aisti auttaa yrityksiä ja yksittäisiä henkilöitä kehittämään omaa kilpailukykyään ja erottumaan toimialansa massasta relevantisti ja virkistävästi. Olemme keskittyneet erityisesti ihmisten myynti- ja kommunikaatiotaitojen kehittämiseen, toiminnan laadun parantamiseen, kilpailijoista erottuvan mielikuvan rakentamiseen, henkilöstön intohimoisen sitoutumisen kasvattamiseen sekä kaikesta ulospäin näkyvän ammattiylpeyden tukemiseen.

Valmennamme, konsultoimme ja luomme sisältöjä, jotka erottuvat massasta.

Osaajiamme yhdistävät edelleen lapsenomaisena pysynyt uteliaisuus tehdä ainutlaatuisia asioita, tehdä työtä muutenkin kuin hammasta purren ja oppia jatkuvasti uutta niin asiakkailtamme kuin toisiltamme.

MISSÄ OLEMME ERITYISEN ERINOMAISIA?

  • Olemme tuloksellisen myynnin valmentajia, jotka herättävät myyjät tavoittelemaan enemmän ja auttavat ulosmittaamaan heidän piilevän potentiaalinsa. 
  • Olemme vaikuttavan viestinnän ja kommunikaation ammattilaisia, jotka osaavat kertoa mitä, missä, koska ja miten itsestään kannattaa pitää ääntä.
  • Meillä on niin liikkuvan kuin pysäytetynkin kuvan ammattilaisia, joiden käsissä sanomanne muuttuu hyvästä sykähdyttäväksi.
  • Osaamme luoda toimintakulttuurin, jossa työntekijät ja asiakkaat löytävät oikealla tavalla toisensa ja pomoilla on siinä kaikessa hyvin mietitty oma paikkansa.
  • Ymmärrämme asiakkaistanne kaiken sen, mitä tarvitaan toimivan strategian rakentamiseen.
  • Tiedämme, miten intohimoa ruokitaan ja kuinka motivaatio ylläpidetään.