Hyvästä Huippumyyjäksi

VAATIVA, HYÖDYLLINEN JA HAUSKA TAPA KASVAA HUIPPUMYYJÄKSI.

UUTTA! SYKSYN 2018 RYHMÄN PÄIVÄMÄÄRÄT ON NYT VAHVISTETTU. TULE MUKAAN!

Menestyvän ihmisen menestystä selittää osaaminen (tiedot ja taidot), halu menestyä (tavoitteet ja asenne) ja rohkeus tehdä oikeita asioita (toiminta). Huippumyyjä on henkilö, joka herättää luottamusta ja jonka kanssa on luontevaa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Hän synnyttää asiakkaassa tunteen siitä, että hän kiinnostuneempi hänen auttamisestaan kuin oman edun tavoittelemisesta. Hän uskaltaa erottautua, olla näkemyksellinen ja olla aito oma itsensä. Huippumyyjä onnistuu muita useammin.

Hyvästä huippumyyjäksi -valmennusohjelma on tarkoitettu kaikille menestysnälkäisille myyntityötä tekeville ihmisille. Valmennuskokonaisuus kattaa myyntiprosessin kaikki tärkeimmät vaiheet, tavoitteiden asettamisesta, kauppojen päättämiseen ja asiakassuhteiden syventämiseen. Valmennusohjelman osallistujat oppivat rakentamaan luottamusta asiakastyössä, saavat tulokselliseen myyntityöhön tarvittavat tiedot ja taidot sekä vahvistavat rohkeuttaan aktiiviseen ja aloitteelliseen myyntityöhön.

Seuraava Hyvästä huippumyyjäksi -kasvuohjelma käynnistyy elokuussa 2018 päättyen helmikuussa 2019 . Valmennuskokonaisuus koostuu kuudesta kolmen tunnin valmennuksesta. Käytännönläheiset valmennukset sisältävät valmennuspäiviin orientoivia ennakkotehtäviä, asiakastyöhön soveltuvia työkaluja ja niiden harjoittelua sekä uuden toimintatavan jalkauttamista tukevia jälkitehtäviä.

Hyvästä Huippumyyjäksi -valmennusohjelmaan otetaan mukaan 25 menestysnälkäistä myyjää.

Valmentajana toimii Mika Järvinen, joka on kokenut, pidetty ja arvostettu yritysvalmentaja, joka on energisoinut ja virittänyt tuhansia asiantuntijamyyjiä eri toimialoilla nostamaan tasoaan. Tulokset ovat huikaisevia. Mikan valmentamat myyntiorganisaatiot ovat kasvattaneet myyntitulojaan miljoonilla euroilla.

Päivämäärät ja valmennuksen sisällöt

20.8.2018 Tavoitteet ja uskomukset: Minä pystyn parempaan - henkilökohtaisten uskomusten käsittely ja kehitystavoitteiden asettaminen.
19.9.2018 Asenne: Rohkea toimii pelosta huolimatta - ammattilaisen ajattelutaidot pysyvään työniloon ja -tuottavuuteen.
15.10.2018 Tiedot: Ei voi olla ratkaisua ilman ongelmaa - aito asiakasymmärrys, ihmistuntemus ja luottamuksen rakentaminen.
12.11.2018 Taidot: Virkistävästi erilainen asiakaskohtaaminen - vuorovaikutus-, vaikuttamis- ja viestintätaidot myyntityössä.
8.1.2019 Toiminta: Mikä vielä mietityttää? - työkaluja vastaväitteiden käsittelyyn, päätöksen pyytämiseen ja kauppojen päättämiseen.
4.2.2019 Muutos: Minä tiedän, tahdon ja toimin - matkaeväät oppimansa soveltamiseen ja fokuksen säilyttämiseen parempien tulosten mahdollistamiseksi.

Jätä yhteystietosi, niin soitan sinulle tästä valmennuksesta

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.